Termen van Diensten

  1. Je mag maar één account hebben die gratis is. Probeer niet om meer dan één account, of van al uw rekeningen zullen worden beëindigd. U hoeft nooit een ander account. Als u vergeten bent uw gebruikers informatie is allen u moet doen is een verzoek om een e-mail naar u verstuurd.
  2. U moet een geldige unieke e-mail adres bij ons in te schrijven.
  3. U kunt andere personen in uw huishouden.
  4. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig website of een programma, Betalingen, Fraude of iets anders we zijn alleen het verstrekken van informatie alleen .
  5. We hebben het recht tot het opschorten of beëindigen van uw account op elk gewenst moment, om welke reden en zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Als we besluiten tot het verlenen van een melding, informeren wij u per e-mail. Als je betrapt met vreemdgaan andere manier, zal uw account worden verwijderd zonder voorafgaande kennisgeving. Let op: door de eigendomsmatige natuur van onze monitoring-systeem, we’re niet in staat tot geheimhouding van alle gedetailleerde informatie of het bespreken van de reden.
  6. We don’t hebben van een partner of franchise zo bewust te zijn.
  7. Aansprakelijkheid : canecto.info niet aansprakelijk voor enige vertraging of tekortkoming in de uitvoering veroorzaakt door daden van God, het Script of de server-fout, oorlog, terrorisme, stakingen, arbeidsconflicten, werkonderbreking, brand, handelingen van een overheid of enige andere oorzaak, ongeacht of gelijksoortige of ongelijksoortige, buiten onze controle. canecto.info behoudt zich het recht te beperken, te wijzigen of te wijzigen, uitkeringen, regels, voorschriften, speciale aanbiedingen, lidmaatschap van de voorwaarden aan of beëindigen wij diensten op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving. canecto.info, zijn dochterondernemingen, filialen en agenten zijn niet verantwoordelijk voor enige producten en diensten van andere programma deelnemende bedrijven of partners.
  8. Zekerheid : canecto.info vooraf behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen op elk moment, met of zonder waarschuwing. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor schendingen opgetreden door canecto.info leden, het’s van uw opdracht tot herziening van de voorwaarden en op een regelmatige basis.
  9. Reserves : canecto.info behoudt zich het recht voor om te wijzigen, bewerken, verwijderen of hernoemen van uw account op elk gewenst moment met of zonder kennisgeving.
  10. Copyright : canecto.info copyright is 2017. Het is u verboden te distribueren, te verkopen, te hercoderen, het wijzigen of kopiëren canecto.info ten alle tijden.